Waarom een schildercursus goed voor je is

Ben je op zoek naar een leuke manier om je hoofd leeg te maken, te ontspannen en je creatieve talenten te ontwikkelen? Een schildercursus biedt al deze voordelen en meer! Hier zijn de belangrijkste redenen waarom het volgen van een schildercursus een geweldig idee is:

 1. Ontspanning en stressvermindering

  Schilderen is een geweldige manier om te ontspannen en stress los te laten. Tijdens de schilderlessen bij SiersArt kun je je volledig focussen op je kunstwerk, waardoor je even alles om je heen vergeet. Het helpt je om je gedachten te kalmeren en tot rust te komen.
 2. Creatieve vrijheid

  Bij een schildercursus bij SiersArt krijg je de vrijheid om te creëren wat je wilt. Of je nu houdt van abstracte kunst, portretten, of landschappen, je hebt alle ruimte om je eigen stijl te ontdekken en te ontwikkelen. Deze creatieve uitlaatklep kan ontzettend helpen om je gevoelens en ideeën op een unieke manier te uiten.
 3. Je talent ontwikkelen

  Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, een schildercursus helpt je om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Je leert nieuwe technieken en materialen kennen en krijgt persoonlijke begeleiding om je talent te verbeteren. Dit kan je zelfvertrouwen vergroten en je inspireren om nieuwe creatieve uitdagingen aan te gaan.
 4. Gezelligheid en nieuwe mensen ontmoeten

  Door schilderlessen in mijn atelier in Enschede te volgen kun je nieuwe mensen ontmoeten die dezelfde interesses delen. Bovendien zijn de gezamenlijke koffiemomenten en de gezellige sfeer tijdens de lessen altijd iets om naar uit te kijken.
 5. Verbetering van fijne motoriek en concentratie

  Schilderen helpt je om je fijne motoriek en concentratievermogen te verbeteren. Deze vaardigheden zijn niet alleen nuttig tijdens het schilderen, maar komen ook van pas in het dagelijks leven. Het is een geweldige manier om je handen en geest bezig te houden!
 6. Persoonlijke groei en zelfexpressie

  Een schildercursus biedt je de kans om jezelf op nieuwe manieren uit te drukken en te ontdekken. Dit kan leiden tot persoonlijke groei. Het voltooien van een schilderij geeft een gevoel van voldoening. Je kunt trots zijn op jouw eigen gecreëerde schilderij.
 7. Inspirerende omgeving

  Mijn schilderlessen worden gegeven in de inspirerende omgeving van de Spinnerij Oosterveld in Enschede. Deze creatieve ruimte stimuleert je om jouw schildertalenten te ontdekken.

Meld je aan!

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om te beginnen aan de schilderlessen bij SiersArt? Meld je dan aan voor mijn schilderlessen en wie weet zie ik je binnenkort in mijn atelier in Enschede.

Ja ik wil mij aanmelden!

Bianca

Mocht je op zoek zijn naar een
schildercursus, waar jouw misschien nog niet ontdekte talent optimaal uit de verf zal komen, dan kan ik zonder enige aarzeling
“Siersart” aanraden. Als cursist van het eerste uur heb ik onder de inspirerende begeleiding van Marieke mijn
schildervaardigheden kunnen ontwikkelen.
Zij weet een sfeer te scheppen waarin concentratie en ontspanning samengaan.
Marieke is in staat dankzij haar vriendelijke en rustige houding een cursist goed op weg te helpen en te begeleiden. Ook stimuleert zij je om met andere technieken en materialen aan de slag te durven gaan.
Het bekijken van elkaars vorderingen tijdens de lessen wordt door iedereen als zeer inspirerend en leerzaam ervaren. Op deze manier zijn vele verrassende werken tot stand gekomen”.

Mareen

Wat een leuke workshop hebben we gehad in het prachtige atelier van
Marieke. Ze geeft goede en duidelike uitleg. Je maakt gebruik van diverse materialen en vertechnieken. En het resultaat mag er zijn. In 1 dag een prachtig schilderij gemaakt. De catering, verzorgd door haar moeder, was ook super geregeld. De workshop was zeer geslaag met goede begeleiding en tips van Marieke. Een echte aanrader !!!!

Isabel

De schilderlessen bij Siersart zijn echt super! Mariekes aanpak is erg persoonlijk en het is fijn om elke week weer een stapje vooruit te gaan. De ontspannen en inspirerende seer in het atelier, omringd door prachtig werk, maakt het super leuk.
Ook het proces van anderen meekrijgen vind ik erg gezellig, er hangt altijd een positieve sfeer. Heerlijk om twee uur lang helemaal op te gaan in creativiteit. Als je jezelf creatief wil ontwikkelen op een ontspannen manier dan kan ik dit zeker aanraden!

Judith

Hey Marieke, jij ook bedankt voor deze super leerzame, gezellige en creatieve dag. Ji hebt ervoor gezorgd dat we allemaal met een supermooi kunstwerk naar huis gaan.
Ook complimenten voor de goede catering.Ook het proces van anderen meekrijgen vind ik erg gezellig, er hangt altijd een positieve sfeer. Heerlijk om twee uur lang helemaal op te gaan in creativiteit. Als je jezelf creatief wil ontwikkelen op een ontspannen manier dan kan ik dit zeker aanraden!

Hanneke

Superleuke workshop ‘Een schilderij in de Siersart stijl’ bij Marieke gedaan.
Resultaat een zeer geslaagd portret dat op het einde van de dag meteen mee naar huis kon.
Zoals Marieke zegt, iedereen kan schilderen als je het leuk vindt. En dat klopt, vooral als je een beetje durft.
Deelnemen aan de workshop staat garant voor een dage uit, in een tof atelier complet met een heerlijke lunch. Marieke begeleidt je goed en helpt je waar nodig. Ze is zeer kundig en bovendien lekker no nonsens.

Sterre

Super leuke workshop en creatieve dag gehad! Lekker afwisselend door de verschillende technieken en de juiste hulp en advies zodat je echt met een super mooi kunstwerk naar huis gaat. Bedankt Marieke voor de leuke dag en complimenten voor de heerlijke catering. Zeker een aanrader.