Waarom kiezen voor groepslessen schilderen?

Het volgen van schilderlessen in groepsverband biedt veel voordelen.

 1. Leer van een ervaren docent
  Door mijn ervaring leer je waardevolle technieken en tips en trucs om je vaardigheden te verbeteren.
 2. Ontmoet gelijkgestemde mensen
  Groepslessen schilderen bieden een geweldige gelegenheid om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Je kunt ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren. Het samen schilderen in een groep creëert een gezellige sfeer waarin je je snel op je gemak zult voelen. Bij SiersArt staat plezier voorop!
 3. Stap uit je comfortzone
  Doordat je in groepsverband de schildercursus volgt kunnen medecursisten jou aanmoedigen om bijvoorbeeld uit jouw comfortzone te stappen. Je zult verrast worden door wat jij allemaal aan creativiteit in je mars hebt!
 4. Structuur en discipline
  Door regelmatig lessen op vaste momenten te volgen blijf je gemotiveerd en betrokken en kun je, zonder afleiding van het dagelijks leven, werken aan jouw eigen unieke schilderij.

Alles wat je moet weten over de schilderlessen bij SiersArt:

 • Locatie: Spinnerij Oosterveld, Rigtersbleek-Zandvoort 10, Enschede
 • Kosten: € 180,00 (incl. 21% B.T.W.) voor 8 lessen, inclusief alle materialen (exclusief doeken. Deze zijn op voorraad in mijn atelier.)
 • Lesmomenten:
  maandagavond van 19.30 – 21.30 uur
  dinsdagochtend van 09.30 – 11.30 uur
  dinsdagavond van 19.30 – 21.30 uur
  woensdagochtend van 09.30 -11.30 uur (vanaf oktober)
  vrijdagochtend van 09.30 – 11.30 uur
 • Instroommogelijkheid: je kunt op elk moment instromen
 • Individuele begeleiding voor iedere cursist

Meer info of aanmelden voor de schilderlessen? Neem contact met mij op!


Wil jij ook schilderlessen volgen in een groepsverband? Misschien wel samen met een vriend, vriendin of collega? En kijk je ernaar uit om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en van elkaar te leren? Dan zijn de groepslessen schilderen bij SiersArt perfect voor jou! Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op via het contactformulier en wie weet zie ik je binnenkort in mijn atelier in Enschede.

Ja ik wil mij aanmelden!

Bianca

Mocht je op zoek zijn naar een
schildercursus, waar jouw misschien nog niet ontdekte talent optimaal uit de verf zal komen, dan kan ik zonder enige aarzeling
“Siersart” aanraden. Als cursist van het eerste uur heb ik onder de inspirerende begeleiding van Marieke mijn
schildervaardigheden kunnen ontwikkelen.
Zij weet een sfeer te scheppen waarin concentratie en ontspanning samengaan.
Marieke is in staat dankzij haar vriendelijke en rustige houding een cursist goed op weg te helpen en te begeleiden. Ook stimuleert zij je om met andere technieken en materialen aan de slag te durven gaan.
Het bekijken van elkaars vorderingen tijdens de lessen wordt door iedereen als zeer inspirerend en leerzaam ervaren. Op deze manier zijn vele verrassende werken tot stand gekomen”.

Mareen

Wat een leuke workshop hebben we gehad in het prachtige atelier van
Marieke. Ze geeft goede en duidelike uitleg. Je maakt gebruik van diverse materialen en vertechnieken. En het resultaat mag er zijn. In 1 dag een prachtig schilderij gemaakt. De catering, verzorgd door haar moeder, was ook super geregeld. De workshop was zeer geslaag met goede begeleiding en tips van Marieke. Een echte aanrader !!!!

Isabel

De schilderlessen bij Siersart zijn echt super! Mariekes aanpak is erg persoonlijk en het is fijn om elke week weer een stapje vooruit te gaan. De ontspannen en inspirerende seer in het atelier, omringd door prachtig werk, maakt het super leuk.
Ook het proces van anderen meekrijgen vind ik erg gezellig, er hangt altijd een positieve sfeer. Heerlijk om twee uur lang helemaal op te gaan in creativiteit. Als je jezelf creatief wil ontwikkelen op een ontspannen manier dan kan ik dit zeker aanraden!

Judith

Hey Marieke, jij ook bedankt voor deze super leerzame, gezellige en creatieve dag. Ji hebt ervoor gezorgd dat we allemaal met een supermooi kunstwerk naar huis gaan.
Ook complimenten voor de goede catering.Ook het proces van anderen meekrijgen vind ik erg gezellig, er hangt altijd een positieve sfeer. Heerlijk om twee uur lang helemaal op te gaan in creativiteit. Als je jezelf creatief wil ontwikkelen op een ontspannen manier dan kan ik dit zeker aanraden!

Hanneke

Superleuke workshop ‘Een schilderij in de Siersart stijl’ bij Marieke gedaan.
Resultaat een zeer geslaagd portret dat op het einde van de dag meteen mee naar huis kon.
Zoals Marieke zegt, iedereen kan schilderen als je het leuk vindt. En dat klopt, vooral als je een beetje durft.
Deelnemen aan de workshop staat garant voor een dage uit, in een tof atelier complet met een heerlijke lunch. Marieke begeleidt je goed en helpt je waar nodig. Ze is zeer kundig en bovendien lekker no nonsens.

Sterre

Super leuke workshop en creatieve dag gehad! Lekker afwisselend door de verschillende technieken en de juiste hulp en advies zodat je echt met een super mooi kunstwerk naar huis gaat. Bedankt Marieke voor de leuke dag en complimenten voor de heerlijke catering. Zeker een aanrader.