Muurschilderingen op maat

Wil jij jouw bezoekende klanten een glimlach bezorgen bij binnenkomst in jouw bedrijfspand? Of wil jij een unieke touch geven aan jouw baby,- slaap,- of woonkamer? Denk dan eens aan een geweldige muurschildering!

Met een muurschildering kun je zoveel kanten op! De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos en het heeft een groots effect. Je kunt hiermee jouw bedrijf een unieke identiteit geven. Of misschien wil je graag juist jouw huisstijl of een bepaald thema doorvoeren in de muurschildering. Een muurschildering is vaak het eerste wat bezoekende klanten zien en uit ervaring weet ik dat hier erg positief op gereageerd wordt. Het is een echte blikvanger!

Een babykamer in een bepaald thema? Een woonkamer met een kale muur? Of een slaapkamer die nog wel een eyecatcher kan gebruiken? Een muurschildering fleurt de hele ruimte op! Het maakt de kamer uniek, persoonlijk en brengt sfeer. Uiteraard kan ik dit in elke gewenste maat, thema en kleurstelling voor jou maken; helemaal naar jouw wensen.

Wil jij ook een muurschildering in jouw bedrijf of thuis? Neem dan contact met mij op. Samen bespreken we de mogelijkheden en mijn ontwerpen.

Prijzen:

Op aanvraag