Ontdek jouw creatieve talent met schilderlessen bij SiersArt in Twente

Heb jij altijd al willen leren schilderen, maar nooit de stap durven zetten? Of ben je al een ervaren schilder die op zoek is naar nieuwe inspiratie en technieken? Bij SiersArt in Enschede ben je aan het juiste adres voor schilderlessen waar je met plezier naar toe zult gaan. Hier krijg je de kans om jouw creatieve talent te ontdekken en te ontwikkelen in een ontspannen en gezellige sfeer.

Schilderlessen op maat voor iedereen

Bij SiersArt geloven we dat iedereen kan leren schilderen, ongeacht leeftijd of niveau. Daarom bieden we schilderlessen in Enschede aan voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens de lessen staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal en krijg je de vrijheid om te werken aan schilderijen die JIJ leuk vindt, of het nu gaat om portretten, landschappen, dieren, stillevens of abstracte kunst, alles is mogelijk. Het allerbelangrijkste is dat je er heel veel plezier aan beleeft.

Leer werken met diverse materialen en technieken

Tijdens de schilderlessen bij SiersArt maak je kennis met verschillende technieken. Je leert hoe je met die uiteenlopende materialen kunt werken om jouw ideeën tot leven te brengen op het doek. Ik begeleid je stap voor stap en geef je persoonlijke tips en feedback om jouw schilderkunsten naar een hoger niveau te tillen, zodat je gegarandeerd met een geweldig eindresultaat naar huis gaat.

Een gezellige en inspirerende leeromgeving in Enschede

Bij SiersArt vinden we het belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens het schilderen. Daarom zorgen we voor een ontspannen en inspirerende sfeer in ons atelier. Tijdens de lessen is er tijd voor een gezellig kopje koffie of thee met iets lekkers erbij, terwijl je werkt aan jouw meesterwerk. Bovendien leer je niet alleen van mij, maar ook van je medecursisten, waardoor je nieuwe ideeën en inspiratie opdoet.

Praktische informatie over schilderlessen bij SiersArt

 • Locatie: Spinnerij Oosterveld, Rigtersbleek-Zandvoort 10, Enschede
 • Kosten: € 180,00 (incl. 21% B.T.W.) voor 8 lessen, inclusief alle materialen (exclusief doeken. Deze zijn op voorraad in mijn atelier.)
 • Lesmomenten:
  maandagavond van 19.30 – 21.30 uur
  dinsdagochtend van 09.30 – 11.30 uur
  dinsdagavond van 19.30 – 21.30 uur
  woensdagochtend van 09.30 -11.30 uur (vanaf oktober)
  vrijdagochtend van 09.30 – 11.30 uur
 • Instroommogelijkheid: je kunt op elk moment instromen
 • Individuele begeleiding voor iedere cursist

 

Heb je zin om lekker creatief bezig te zijn? Kom dan schilderlessen volgen bij SiersArt in Enschede! Of je nou een beginner bent of al wat ervaring hebt, iedereen is welkom. Laat je talent tot bloei komen tijdens gezellige en ontspannen lessen. Je werkt aan je eigen gave schilderijen in een fijne sfeer. Lijkt het je wat? Neem dan even contact op voor wat extra info of om je gelijk aan te melden. Een cursus schilderen in Twente is echt een aanrader als je je creativiteit wilt ontdekken of verbeteren. Wie weet zie ik je snel in mijn atelier!

Ja ik wil mij aanmelden!

Bianca

Mocht je op zoek zijn naar een
schildercursus, waar jouw misschien nog niet ontdekte talent optimaal uit de verf zal komen, dan kan ik zonder enige aarzeling
“Siersart” aanraden. Als cursist van het eerste uur heb ik onder de inspirerende begeleiding van Marieke mijn
schildervaardigheden kunnen ontwikkelen.
Zij weet een sfeer te scheppen waarin concentratie en ontspanning samengaan.
Marieke is in staat dankzij haar vriendelijke en rustige houding een cursist goed op weg te helpen en te begeleiden. Ook stimuleert zij je om met andere technieken en materialen aan de slag te durven gaan.
Het bekijken van elkaars vorderingen tijdens de lessen wordt door iedereen als zeer inspirerend en leerzaam ervaren. Op deze manier zijn vele verrassende werken tot stand gekomen”.

Mareen

Wat een leuke workshop hebben we gehad in het prachtige atelier van
Marieke. Ze geeft goede en duidelike uitleg. Je maakt gebruik van diverse materialen en vertechnieken. En het resultaat mag er zijn. In 1 dag een prachtig schilderij gemaakt. De catering, verzorgd door haar moeder, was ook super geregeld. De workshop was zeer geslaag met goede begeleiding en tips van Marieke. Een echte aanrader !!!!

Isabel

De schilderlessen bij Siersart zijn echt super! Mariekes aanpak is erg persoonlijk en het is fijn om elke week weer een stapje vooruit te gaan. De ontspannen en inspirerende seer in het atelier, omringd door prachtig werk, maakt het super leuk.
Ook het proces van anderen meekrijgen vind ik erg gezellig, er hangt altijd een positieve sfeer. Heerlijk om twee uur lang helemaal op te gaan in creativiteit. Als je jezelf creatief wil ontwikkelen op een ontspannen manier dan kan ik dit zeker aanraden!

Judith

Hey Marieke, jij ook bedankt voor deze super leerzame, gezellige en creatieve dag. Ji hebt ervoor gezorgd dat we allemaal met een supermooi kunstwerk naar huis gaan.
Ook complimenten voor de goede catering.Ook het proces van anderen meekrijgen vind ik erg gezellig, er hangt altijd een positieve sfeer. Heerlijk om twee uur lang helemaal op te gaan in creativiteit. Als je jezelf creatief wil ontwikkelen op een ontspannen manier dan kan ik dit zeker aanraden!

Hanneke

Superleuke workshop ‘Een schilderij in de Siersart stijl’ bij Marieke gedaan.
Resultaat een zeer geslaagd portret dat op het einde van de dag meteen mee naar huis kon.
Zoals Marieke zegt, iedereen kan schilderen als je het leuk vindt. En dat klopt, vooral als je een beetje durft.
Deelnemen aan de workshop staat garant voor een dage uit, in een tof atelier complet met een heerlijke lunch. Marieke begeleidt je goed en helpt je waar nodig. Ze is zeer kundig en bovendien lekker no nonsens.

Sterre

Super leuke workshop en creatieve dag gehad! Lekker afwisselend door de verschillende technieken en de juiste hulp en advies zodat je echt met een super mooi kunstwerk naar huis gaat. Bedankt Marieke voor de leuke dag en complimenten voor de heerlijke catering. Zeker een aanrader.