Portretten
origineel, persoonlijk en realistisch!

Wil je iemand nou eens écht verrassen met een persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld een jubileum, verjaardag of huwelijk? Dan is een getekend portret misschien toch wel één van de mooiste geschenken die je kunt aanbieden.
Het is persoonlijk, karakteristiek en verrassend.
Gegarandeerd dat dit in de smaak zal vallen!

Naast het leven vieren, moeten we ook soms afscheid nemen van een dierbare en ook ter nagedachtenis kan een portrettekening dan een prachtig geschenk zijn. Dit portret kan bijvoorbeeld op de kist worden gezet tijdens de uitvaart.

Ik teken de portrettekening met potlood, aan de hand van een duidelijke foto van jouw geliefde, kinderen, ouders of misschien wel een huisdier. Door de eenvoud van het materiaal, krijg je een heel mooi, realistisch portret.

Wil jij ook iemand een getekend portret cadeau geven? Of misschien wil jij wel een portret ter nagedachtenis aan een dierbare voor een uitvaart laten maken?
Neem dan contact op met mij. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Prijzen:

• A4 formaat realistisch zwart / wit portret: één gezicht geportretteerd              € 200,-*                                   

• A4 formaat realistisch zwart / wit portret: twee gezichten geportretteerd      € 250,-*

• A3 formaat realistisch zwart / wit portret: één gezicht geportretteerd            € 250,-*

• A3 formaat realistisch zwart / wit portret: twee gezichten geportretteerd        € 300,-*

Bovenstaande prijzen zijn exclusief een lijst en passe partout. Een omlijsting en een passe partout kan via mij besteld worden.

Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

Sterre

Super leuke workshop en creatieve dag gehad! Lekker afwisselend door de verschillende technieken en de juiste hulp en advies zodat je echt met een super mooi kunstwerk naar huis gaat. Bedankt Marieke voor de leuke dag en complimenten voor de heerlijke catering. Zeker een aanrader.

Hanneke

Superleuke workshop ‘Een schilderij in de Siersart stijl’ bij Marieke gedaan.
Resultaat een zeer geslaagd portret dat op het einde van de dag meteen mee naar huis kon.
Zoals Marieke zegt, iedereen kan schilderen als je het leuk vindt. En dat klopt, vooral als je een beetje durft.
Deelnemen aan de workshop staat garant voor een dage uit, in een tof atelier complet met een heerlijke lunch. Marieke begeleidt je goed en helpt je waar nodig. Ze is zeer kundig en bovendien lekker no nonsens.

Judith

Hey Marieke, jij ook bedankt voor deze super leerzame, gezellige en creatieve dag. Ji hebt ervoor gezorgd dat we allemaal met een supermooi kunstwerk naar huis gaan.
Ook complimenten voor de goede catering.Ook het proces van anderen meekrijgen vind ik erg gezellig, er hangt altijd een positieve sfeer. Heerlijk om twee uur lang helemaal op te gaan in creativiteit. Als je jezelf creatief wil ontwikkelen op een ontspannen manier dan kan ik dit zeker aanraden!

Isabel

De schilderlessen bij Siersart zijn echt super! Mariekes aanpak is erg persoonlijk en het is fijn om elke week weer een stapje vooruit te gaan. De ontspannen en inspirerende seer in het atelier, omringd door prachtig werk, maakt het super leuk.
Ook het proces van anderen meekrijgen vind ik erg gezellig, er hangt altijd een positieve sfeer. Heerlijk om twee uur lang helemaal op te gaan in creativiteit. Als je jezelf creatief wil ontwikkelen op een ontspannen manier dan kan ik dit zeker aanraden!

Mareen

Wat een leuke workshop hebben we gehad in het prachtige atelier van
Marieke. Ze geeft goede en duidelike uitleg. Je maakt gebruik van diverse materialen en vertechnieken. En het resultaat mag er zijn. In 1 dag een prachtig schilderij gemaakt. De catering, verzorgd door haar moeder, was ook super geregeld. De workshop was zeer geslaag met goede begeleiding en tips van Marieke. Een echte aanrader !!!!

Bianca

Mocht je op zoek zijn naar een
schildercursus, waar jouw misschien nog niet ontdekte talent optimaal uit de verf zal komen, dan kan ik zonder enige aarzeling
“Siersart” aanraden. Als cursist van het eerste uur heb ik onder de inspirerende begeleiding van Marieke mijn
schildervaardigheden kunnen ontwikkelen.
Zij weet een sfeer te scheppen waarin concentratie en ontspanning samengaan.
Marieke is in staat dankzij haar vriendelijke en rustige houding een cursist goed op weg te helpen en te begeleiden. Ook stimuleert zij je om met andere technieken en materialen aan de slag te durven gaan.
Het bekijken van elkaars vorderingen tijdens de lessen wordt door iedereen als zeer inspirerend en leerzaam ervaren. Op deze manier zijn vele verrassende werken tot stand gekomen”.