Schilderlessen voor beginners bij SiersArt

Ben je een beginnende schilder en heb je bij wijze van spreken nog nooit een kwast in jouw handen gehad? Geen probleem! Bij SiersArt begeleiden we je graag bij het creëren van jouw eerste schilderij. In 8 opeenvolgende lessen leer je alle technieken die je nodig hebt om jouw ideeën tot leven te brengen op het schilderdoek. Je hoeft geen materialen aan te schaffen, behalve een doek, want alles is ruimschoots aanwezig in mijn gezellige en gemoedelijke atelier in Enschede

Verdiep en ontwikkel je schilderskills bij SiersArt

Heb je al wat ervaring met schilderen en wil je je verder verdiepen en inspireren door nieuwe technieken te leren? Of wil je jouw schildervaardigheden verder ontwikkelen? Dan zijn de schilderlessen bij SiersArt precies wat je zoekt.
Bij SiersArt geloven we dat je op creatief vlak nooit uitgeleerd bent. Zelfs als ervaren schilder kun je anderen inspireren en uitdagen om out of the box te denken. In ons ruime atelier heb je alle ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten, dus je zult altijd weer een nieuwe ervaring meenemen.
Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn eigen visie mag schilderen. De enige opdracht die je van mij krijgt, is dat je met plezier schildert.

Creëer Je eigen unieke schilderij

Stel je voor: jouw eigen unieke schilderij, helemaal zelf gemaakt onder begeleiding van SiersArt, samen met een fijne groep medecursisten die allemaal hun creativiteit willen uiten. Klinkt geweldig, toch?
Of je nu net begint en nieuwsgierig bent naar je talenten, of al ervaring hebt met schilderen, in mijn atelier is er ruimte voor iedereen. Onze groepen bestaan uit zowel beginners als gevorderden, waardoor een inspirerende dynamiek ontstaat.
De sfeer is altijd prettig en gemoedelijk, en er is natuurlijk tijd voor een kopje koffie of thee en wat lekkers.

Informatie over schilderlessen bij SiersArt voor beginners en gevorderden:

 • Locatie: Spinnerij Oosterveld, Rigtersbleek-Zandvoort 10, Enschede
 • Kosten: € 180,00 (incl. 21% B.T.W.) voor 8 lessen, inclusief alle materialen (exclusief doeken. Deze zijn op voorraad in mijn atelier.)
 • Lesmomenten:
  maandagavond van 19.30 – 21.30 uur
  dinsdagochtend van 09.30 – 11.30 uur
  dinsdagavond van 19.30 – 21.30 uur
  woensdagochtend van 09.30 -11.30 uur (vanaf oktober)
  vrijdagochtend van 09.30 – 11.30 uur
 • Instroommogelijkheid: je kunt op elk moment instromen
 • Individuele begeleiding voor iedere cursist

Ontdek je schildertalent bij SiersArt!

Bij SiersArt beleef je inspirerende schilderlessen, of je nu een beginner bent of al gevorderd. Laat je verrassen door je eigen talent! Ik geloof dat iedereen kan schilderen en met mijn professionele begeleiding in mijn atelier in Enschede ga je naar huis met een uniek en prachtig schilderij. Perfect om zelf op te hangen of om cadeau te geven aan een dierbare.
Neem vandaag nog contact op en schrijf je in voor de schildercursus bij SiersArt in Enschede, in het hart van Twente.

Ja ik wil mij aanmelden!

Bianca

Mocht je op zoek zijn naar een
schildercursus, waar jouw misschien nog niet ontdekte talent optimaal uit de verf zal komen, dan kan ik zonder enige aarzeling
“Siersart” aanraden. Als cursist van het eerste uur heb ik onder de inspirerende begeleiding van Marieke mijn
schildervaardigheden kunnen ontwikkelen.
Zij weet een sfeer te scheppen waarin concentratie en ontspanning samengaan.
Marieke is in staat dankzij haar vriendelijke en rustige houding een cursist goed op weg te helpen en te begeleiden. Ook stimuleert zij je om met andere technieken en materialen aan de slag te durven gaan.
Het bekijken van elkaars vorderingen tijdens de lessen wordt door iedereen als zeer inspirerend en leerzaam ervaren. Op deze manier zijn vele verrassende werken tot stand gekomen”.

Mareen

Wat een leuke workshop hebben we gehad in het prachtige atelier van
Marieke. Ze geeft goede en duidelike uitleg. Je maakt gebruik van diverse materialen en vertechnieken. En het resultaat mag er zijn. In 1 dag een prachtig schilderij gemaakt. De catering, verzorgd door haar moeder, was ook super geregeld. De workshop was zeer geslaag met goede begeleiding en tips van Marieke. Een echte aanrader !!!!

Isabel

De schilderlessen bij Siersart zijn echt super! Mariekes aanpak is erg persoonlijk en het is fijn om elke week weer een stapje vooruit te gaan. De ontspannen en inspirerende seer in het atelier, omringd door prachtig werk, maakt het super leuk.
Ook het proces van anderen meekrijgen vind ik erg gezellig, er hangt altijd een positieve sfeer. Heerlijk om twee uur lang helemaal op te gaan in creativiteit. Als je jezelf creatief wil ontwikkelen op een ontspannen manier dan kan ik dit zeker aanraden!

Judith

Hey Marieke, jij ook bedankt voor deze super leerzame, gezellige en creatieve dag. Ji hebt ervoor gezorgd dat we allemaal met een supermooi kunstwerk naar huis gaan.
Ook complimenten voor de goede catering.Ook het proces van anderen meekrijgen vind ik erg gezellig, er hangt altijd een positieve sfeer. Heerlijk om twee uur lang helemaal op te gaan in creativiteit. Als je jezelf creatief wil ontwikkelen op een ontspannen manier dan kan ik dit zeker aanraden!

Hanneke

Superleuke workshop ‘Een schilderij in de Siersart stijl’ bij Marieke gedaan.
Resultaat een zeer geslaagd portret dat op het einde van de dag meteen mee naar huis kon.
Zoals Marieke zegt, iedereen kan schilderen als je het leuk vindt. En dat klopt, vooral als je een beetje durft.
Deelnemen aan de workshop staat garant voor een dage uit, in een tof atelier complet met een heerlijke lunch. Marieke begeleidt je goed en helpt je waar nodig. Ze is zeer kundig en bovendien lekker no nonsens.

Sterre

Super leuke workshop en creatieve dag gehad! Lekker afwisselend door de verschillende technieken en de juiste hulp en advies zodat je echt met een super mooi kunstwerk naar huis gaat. Bedankt Marieke voor de leuke dag en complimenten voor de heerlijke catering. Zeker een aanrader.